Op zoek naar belgische?

belgische
Belgische - WikiWoordenboek.
Demoniemen bij België in het Nederlands. inwoner: Belg inwoonster: Belgische bijvoeglijk: Belgisch. verbogen vorm van de stellende trap van Belgisch. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord Belgische staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Overgenomen van" https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Belgische&oldid=3713718.:
belgische
Belgische Massage Federatie - BMF.
11 December, 22:05.: Nadia Van Boven uit Brecht wordt door de Belgische Massage Federatie erkend als sportmasseur! 9 December, 23:35.: Marleen Tielemans uit Halle wordt door de Belgische Massage Federatie erkend als sportmasseur. Welkom Marleen twitter.com/i/web/status/1. copy 2022 Belgische Massage Federatie BE0891.442.272.
belgische
ABVV Belgische context.
De vakbond zit in het hart van het zeer sterk uitgebouwd sociaal overleg in België. Dat sociaal overleg steunt op twee pijlers: de sociale dialoog en de adviesfunctie. In ons land bestaat een waaier aan instellingen voor de collectieve arbeidsbetrekkingen, samen de 'sociale' dialoog genoemd.
belgische
FBAA Belgische Federatie van Autocar en Autobus Ondernemers.
De Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers FBAA is de enige Belgische beroepsvereniging in de sector van het bezoldigd collectief personenvervoer over de weg. Ze telt 350 leden en vertegenwoordigt 12.000 arbeidsplaatsen. De aangesloten bedrijven zijn actief in drie domeinen.:
belgische
NMBS Officiële website Koop je treinticket online.
lopen fietsen auto alle. vervoersmiddel en voor je reis. Wil je naar 0 reizen? We verwijzen je binnen enkele ogenblikken door naar NMBS Internationaal. Testabonnement tegen -50. Een maandje relaxed pendelen, zegt je dat iets? Even tussendoor een abonnement kopen? Dat gaat makkelijk online. Download de NMBS-app. Maak het jezelf nog gemakkelijker. Ideeën voor uitstapjes met de trein. Meer dan 1000 Europese bestemmingen in minder dan 6 uur. Europa met de trein. dienstverlening voor personen met beperkte mobiliteit. dienstregeling per station of treinnummer. storingen en werken. omruiling en terugbetaling. Snel naar onze producten. Nieuw treinabonnement nodig? Koop het online! Loopt je abonnement binnenkort af? Verleng het nu! Jongeren -26 en kinderen -12. Volwassenen 26 en senioren 65. Voordeeltickets voor uitstapjes. Welk ticket of abonnement past bij mij? Tijdelijke aanpassing van het treinaanbod. In de provincie Antwerpen.
Fevia Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie.
Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, vertegenwoordigt 27 sectoren en 700 bedrijven die kwaliteitsvolle en innovatieve voeding en dranken produceren in België.Het is onze missie om, in overleg met alle stakeholders, de Belgische voedingsindustrie te begeleiden en ondersteunen bij het creëren van duurzame waarde.
Belgische Franchise Federatie BFF Belgische Franchise Federatie.
Wat is franchising en voor wie? Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee zelfstandige partners. Ethisch en authentiek. De leden van de BFF respecteren de Europese Deontologische Erecode. Franchising Belgium Day. Ontmoet op 6/10/2022 uw toekomstige franchisenemer of -gever in Charleroi! Effectieve leden Geassocieerde leden Junior leden. Belgische Franchise Federatie.
Belgische Stottervereniging: Alles over stotteren, objectief en onafhankelijk.
Spring naar inhoud. Belgische Stottervereniging B.S.V. Onafhankelijke Belgische Stottervereniging. Stotteren op school. Stotteren op het werk. Wie zijn wij. Belgische Stottervereniging: Objectief Onafhankelijk. De Belgische Stottervereniging BSV: Voor en door mensen die stotteren. Hier geven we objectieve informatie over stotteren.
Rijksregister - Rijksregister - Algemene Directie Identiteit en Burgerzaken.
alle vreemdelingen en hun familieleden die verklaren vluchteling te zijn of die vragen om als vluchteling erkend te worden. Het zijn de gemeenten en de Dienst Vreemdelingenzaken voor bepaalde categorieën van de bevolking die de opdracht hebben om deze gegevens te registreren link naar FAQ.

Contacteer ons